Carré Fonds


zondag 1 mei 2016

Benno Leeser benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Op 26 april jl. vond de jaarlijkse Lintjesregen plaats, de dag waarop meerdere mensen een Koninklijke onderscheiding ontvangen voor hun bijzondere activiteiten in de maatschappij. Benno Leeser, president-directeur van Gassan Diamonds en tevens voormalig bestuurslid van het Carré Fonds, werd op deze heuglijke dag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Benno Leeser kreeg deze onderscheiding uit handen van burgemeester Eberhard van der Laan vanwege o.a. zijn maatschappelijke betrokkenheid, waaronder zijn inzet voor het Carré Fonds en zijn jarenlange voorzitterschap van de winkeliersvereniging See Buy Fly op Schiphol. Verder werd hij, als ex-voorzitter van de Feyenoord Business Club en groot fan van deze voetbalclub, gefeliciteerd met het winnen van de KNVB beker door Feyenoord zondag jl. Hiervoor vroeg burgemeester Van der Laan een extra applaus.

Het  bestuur van Carré Fonds en het team van Koninklijk Theater Carré feliciteren Benno Leeser van harte en zijn hem zeer erkentelijk voor zijn inzet de afgelopen jaren. Kijk hier voor het huidige bestuur van het Carré Fonds.


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018