Carré Fonds


dinsdag 16 januari 2018

Bezoekers Koninklijk Theater Carre helpen het theater dromen te realiseren

Koninklijk Theater Carré heeft grote dromen. Dankzij de betrokkenheid en steun van vele enthousiaste bezoekers kan zij het monumentale gebouw in stand houden en toekomstige projecten realiseren. Om Carré-liefhebbers te  informeren over de manieren waarop zij Carré kunnen ondersteunen, is er afgelopen december een mailing verstuurd naar de nieuwsbrieflezers van Carré. 
Blij verheugd zijn we met de prachtige donaties die hieruit zijn voortgekomen: ruim € 13.000 hebben wij mogen ontvangen om de dromen van Carré te realiseren. Hartelijk dank aan alle donateurs die dit mogelijk hebben gemaakt.

Koninklijk Theater Carré heeft grote dromen. Dankzij de betrokkenheid en steun van vele enthousiaste bezoekers kan zij het monumentale gebouw in stand houden en toekomstige projecten realiseren. In december hebben wij een oproep gedaan aan de bezoekers van Carré, waarop massaal gereageerd is met donaties.

Blij verheugd zijn we met het resultaat dat hieruit is voortgekomen: ruim € 13.000 hebben wij mogen ontvangen om de dromen van Carré te realiseren. Hartelijk dank aan alle donateurs die dit mogelijk hebben gemaakt.

Tevens maakten donateurs kans op twee kaarten voor de galapremière van Sunset Boulevard op 29 maart aanstaande. Met plezier berichten wij de winnaars persoonlijk dat zij ieder met twee personen voor deze avond zijn genodigd. 


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018