Carré Fonds


zaterdag 25 februari 2017

Carré brengt de theaterhit Borgen terug!

Carré brengt de theaterhit Borgen terug!
Na een tournee met volle zalen en lovende pers zijn we ontzettend trots om Borgen van het Noord Nederlands Toneel in de zomer in Koninklijk Theater Carré te presenteren. Wereldwijd smulden miljoenen kijkers van de Deense tv-serie Borgen. NNT speelt dit politieke drama in een 9 uur durend theaterevenement, compleet met live muziek en diner.

Met een ongekend grote cast van ruim dertig personen zijn de hoofdrollen in Borgen weggelegd voor Malou Gorter (premier Birgitte Nyborg), Anna Drijver (journaliste Katrine Fønsmark), Peter Vandemeulebroecke (spindoctor Kasper Juul) en Renée Soutendijk (politiek journaliste). De voorstelling wordt voorzien van live muziek van de Eef van Breen Group. Daarnaast spelen er in Borgen ruim 20 figuranten mee, waaronder voormalig Heineken CEO Anthony Ruys.

Mede dankzij een financiële garantstelling door het Carré Fonds is het gelukt deze unieke productie in reprise te nemen in Carré. Nieuwsgierig naar welke theaterproducties mede dankzij het Carré Fonds nog meer in Koninklijk Theater Carré hebben gestaan? Kijk dan hier. Ook bijdragen aan de bijzondere programmering van Koninklijk Theater Carré? Kijk dan hier!

Meer informatie over de voorstelling of kaarten bestellen? Kijk dan hier! Borgen speelt van 1 t/m 16 juli 2017.


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré Fonds
Documenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018