Carré Fonds


maandag 13 juni 2016

Carré Fonds bedankt BankGiro Loterij voor bijdrage aan Broadwayshow PIPPIN

Na het succes van Cirque Eloize in 2015, waar BankGiro Loterij samen met het Carré Fonds aan bij heeft gedragen, hebben beide partijen de handen ineengeslagen ten behoeve van  de Broadwayshow PIPPIN. Ruim 40.000 mensen bezochten de Broadwayshow, die in maart en april vijf weken in Carré te zien was. De show ontving louter enthousiaste reacties van het publiek en de pers schreef lovende recensies. Mede dankzij de samenwerking met BankGiro Loterij hebben we deze bijzondere theaterproductie naar Carré kunnen halen en konden deelnemers van BankGiro Loterij deze show bijwonen.

Van sommige producties is van het begin af aan duidelijk dat ze een groot publiek zullen trekken en ook een zakelijk succes zullen zijn. Er zijn ook producties die Carré wil presenteren omdat ze een belangrijke aanvulling zijn op het culturele aanbod. Carré wil een onderscheidend, vernieuwend programma blijven aanbieden, ondanks de soms bijbehorende financiële risico’s. Carré Fonds zoekt partners en steun om bijzondere en gezichtsbepalende theaterproducties mogelijk te maken. Mede dankzij bovengenoemde samenwerking met de BankGiro Loterij hebben we in 2015 en begin 2016 hoogtepunten mogen beleven met de internationale producties Cirque Eloize en PIPPIN.

Naast de prachtige theaterproducties die Carré met BankGiro Loterij mag doen, is in 2015 een extra samenwerking gestart waar deelnemers aan de BankGiro Loterij kunnen kiezen met hun deelname Carré te steunen.  

Vanuit Carré en het Carré Fonds bedanken wij BankGiro Loterij voor de zeer gewaardeerde samenwerking op het gebied van theaterproducties.

bgl


Documenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018