Carré Fonds


donderdag 28 november 2019

CARRÉ START VERNIEUWING ARTIESTEN KLEEDKAMERS

Keer op keer stelt Koninklijk Theater Carré zichzelf tot doel de grootse verwachtingen van de bezoekers waar te maken. Om de beste voorstelling te kunnen verzorgen is goed materiaal onmisbaar zoals ‘state of the art’ theaterlicht dat sterren laat stralen. Wat hier nog meer aan bijdraagt speelt zich achter de schermen af – namelijk in het domein van de artiest – de kleedkamer.

Dit is een plek waar de artiest zich helemaal thuis moet voelen. Hier transformeert de mens naar artiest en andersom. Hier pept de artiest zichzelf op voor de show, komt tot rust na het optreden en viert successen. De kleedkamers in Carré hebben de afgelopen dertig jaar alleen noodzakelijke aanpassingen ondergaan, zijn gedateerd en voldoen niet aan de huidige kwaliteitseisen. Carré vindt het belangrijk haar artiesten in Carré-waardig comfort goed te ontvangen, zeker in ruimtes als de kleedkamers en de artiestenfoyer. Een goed voorbereide, tevreden artiest komt tenslotte ook het publiek ten goede.

Zoals Bert Visscher zegt: "Een kleedkamer moet een soort huiskamergevoel geven, het gevoel van ‘ik ben nu al thuis, laat de voorstelling maar komen, een aangenaam gevoel’ Helpt u mee de kleedkamers van Carré te pimpen? Steun dan het Carré Fonds. Met mooie kleedkamers hebben wij het leuk, dan kom ik met een grote grijns het toneel op, heeft u ook pret!"

Wende Snijders: ‘’Je voelt aan de uitstraling van kleedkamers of een theater begrijpt hoe belangrijk die plek is voor een show. Ze zijn de veilige haven waar je naar terugkeert na de roes van de voorstelling. Ik hoop dat jullie het Carré Fonds willen steunen, om deze noodzakelijke zorg voort te zetten." 

Dit najaar is er gestart met de vernieuwing van de eerste kleedkamer met steun van het Carré Fonds. Dankzij de support van een aantal partners zijn de materialen voor de kleedkamers reeds gesponsord. Wij zoeken nog funding voor de verdere uitvoering en realisatie van het project. Uw bijdrage is zeer welkom! Wij doen graag een voorstel op maat. U kunt contact opnemen met Harriëtte Loeffen of Thierry Jacobs via fonds@carre.nl of op 020 524 9420. Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018