Carré Fonds


donderdag 1 november 2018

Donateurs Carré Fonds in gesprek programmeurs Carré

Programmeurs Willemijn Pel en Jan Willem Sligting gingen op 30 oktober in gesprek met donateurs van het Carré Fonds. Zij vertelden het geïnteresseerde gezelschap alles wat zij weten wilden over de totstandkoming van de bijzondere programmering van Koninklijk Theater Carré.

Carré is een uniek theater. Niet alleen vanwege haar geschiedenis, het gebouw of de voorstellingen, maar ook dankzij de manier waarop het programmeursteam, bestaande uit vier programmeurs en directeur Madeleine van der Zwaan, te werk gaat. Zo programmeert Carré al een aantal jaren niet meer volgens het traditionele theaterseizoen (september t/m juni), maar het hele jaar door. Daarnaast is de zomerprogrammering een belangrijk onderdeel van het programma, in tegenstelling tot veel andere theaters waar juli en augustus de deuren gesloten zijn.

Wilt u meer weten over de donateurs van Carré en de daarbij behorende privileges zoals kijkjes achter de schermen? Kijk hier voor meer informatie.

Mede dankzij een financiele garantstelling van het Carré Fonds hebben in 2018 de producties Sunset Boulevard en het circusfestival Carré Beweegt doorgang gekregen. Lees hier meer.


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018