Carré Fonds


woensdag 13 februari 2019

Dank aan deelnemers van de BankGiro Loterij voor prachtige bijdrage Carré Fonds

Tijdens het Goed Geld Gala 2019 mochten René Hooft Graafland en Harriette Loeffen namens het Carré Fonds een cheque ter grootte van € 52.367,00 ontvangen van BankGiro Loterij ambassadeur Albert Verlinde. Carré Fonds is alle deelnemers van BankGiro Loterij die er voor kiezen om Koninklijk Theater Carré te ondersteunen met hun deelname zeer erkentelijk. Deelnemers van de BankGiro Loterij brengen opnieuw een recordbedrag bijeen, maar liefst EUR 79,4 miljoen euro voor de culturele sector. Het is het hoogste bedrag ooit, en wordt verdeeld over 77 culturele organisaties.

Schenkingen van de BankGiro Loterij zijn bedoeld om cultureel erfgoed te behouden en toegankelijk te maken voor publiek. Dankzij de hogere opbrengst kon de Loterij achttien culturele instellingen verrassen met een extra schenking voor een specifiek project of een eenmalige donatie. Een overzicht van de toekenningen is te vinden op de website van de BankGiro Loterij.

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. De helft van de opbrengst schenkt de loterij aan cultuur in Nederland. Maandelijks spelen meer dan 600.000 deelnemers mee met de BankGiro Loterij. Zij maken elke maand kans op meer dan honderdduizend prijzen en dragen met de helft van hun lotprijs bij aan alle vormen van cultuur in Nederland: van molens tot concerten en van festivals tot musea. 

Carré Fonds bedankt alle deelnemers BankGiro Loterij hartelijk !Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018