Carré Fonds


vrijdag 23 december 2016

Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré Fonds

De magie van Carré
Ivo Niehe, ambassadeur van het Carré Fonds, nodigt u uit bij te dragen aan de toekomst van Koninklijk Theater Carré. Op 3 december 2017 bestaat Carré 130 jaar, een jubileum. Carré blijft altijd vooruit kijken. We willen ervoor zorgen dat het theater ook voor de komende generaties een unieke culturele plek blijft, samen met u. Wilt u nog meer betekenis geven aan uw band met Carré? Dat kan, door een gift aan het Carré Fonds. Daarmee draagt u ertoe bij dat het theater ook in de toekomst een vernieuwend, verrassend en divers programma blijft bieden aan een talrijk en breed publiek.

Vanuit het Fonds bedanken wij Ivo Niehe, Karin van Beuningen, Thom de Haan en Nicolette Leupold hartelijk voor hun medewerking en fantastische bijdrage om dit mooie eindresultaat mogelijk te maken.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden om bij te dragen aan het Carré Fonds en daarmee Koninklijk Theater Carré? Kijk hier voor meer informatie. Direct in contact komen met (één van) de betrokkenen uit het team van Cees van den Heijkant? Kijk dan hier!


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré Fonds
Documenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018