Carré Fonds


donderdag 12 oktober 2017

Kappé verblijdt Carré Fonds met gift ter gelegenheid van 50e verjaardag Gassan Diamonds op Schiphol

Onlangs ontving het Carré Fonds een prachtige donatie van Kappé International N.V. ter gelegenheid van Gassans 50e verjaardag op Schiphol. Al vanaf het ontstaan van het Carré Fonds in 2011 worden wij door Kappé op fantastische wijze ondersteund. Het is een hele eer om hier bovenop door deze extra gift verrast te worden.

Graag bedanken wij de heer Parson van Kappé voor dit gulle initiatief en hartverwarmende gebaar.
Gassan-directeur Benno Leeser was actief betrokken bij het Carré Fonds als bestuurslid van 2010 tot 2016. Daarnaast zijn wij de familie Leeser zeer erkentelijk voor alle persoonlijke support en steun die wij van hen hebben mogen ontvangen als schenker van het Fonds.

Gassan Diamonds feliciteren wij van harte met het 50-jarige jubileum op Schiphol; een bijzondere en welverdiende mijlpaal.

Ook in actie komen voor het Carré Fonds?
Wilt u ook in actie komen voor het Carré Fonds? Als particulier of via uw bedrijf? Alleen of samen met anderen? U kunt een activiteit organiseren of wellicht wilt u voor een jubileum of festiviteit geen cadeau voor uzelf vragen maar een bijdrage voor Carré Fonds. Met de opbrengsten van een actie kunnen wij het Koninklijk Theater Carré nog beter behouden voor volgende generaties.

Wij gaan graag met u in gesprek over uw plan; of helpen het samen met u vormgeven.
Contactgegevens vindt u hier.


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018