Carré Fonds


woensdag 31 augustus 2016

Theo Pouw is Vriend van Carré

Theo Pouw - Vriend van Carré , rasechte Amsterdammer en eigenaar van PAVO Commissarium BV - over zijn band met Koninklijk Theater Carré en het Carré Fonds:

"De kop van dit stukje ('Theo Pouw is Vriend van Carré') bezorgt me gewoon kippenvel. Als rasechte Amsterdammer is Amsterdam niet zonder Carré voor te stellen en als je je daar vriend van mag noemen is dat iets om trots op te zijn.

Betrokken zijn bij Carré is niet gewoon, en als je dan ook nog elke keer als je daar bent als de beste vriend word ontvangen ben je een bevoorrecht mens. Sedert een jaar mag ik mij een vriend noemen, ben al diverse malen uitgenodigd en heb ik een aantal relatie-ontvangsten bij mijn vriend mogen organiseren.

Telkenmale zijn het feestjes en zijn mijn relaties in positieve zin verbaasd over hoe Carré er bij staat, hoe de ontvangsten zijn georganiseerd en overweldigend de voorstellingen zijn. Je zit zo dicht bij de artiesten, de beleving is optimaal en je bent echt een avond uit.

Het lijkt overdreven wat ik schrijf, maar dat is geenszins het geval!"

Vanuit het Fonds zijn we natuurlijk trots op de betrokkenheid en het enthousiasme van onze relaties. Daarnaast zijn wij Theo en onze andere donateurs zeer dankbaar voor hun aanhoudende steun en hun bijdrage aan de instandhouding van ons prachtige theater.
Wilt u ook bijdragen aan de toekomst van Carré en onder andere kunnen genieten van speciale voorverkoop en exclusieve rondleidingen achter de schermen? Lees meer informatie over de mogelijkheden om donateur te worden.


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré Fonds
Documenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018