Carré Fonds


maandag 19 juni 2017

Trots op wat het Carré Fonds in 2016 heeft bereikt mede dankzij onze partners en donateurs

Het Fonds ondersteunt Koninklijk Theater Carré op drie thema’s: monument & theaterinnovaties, theaterproducties en talentontwikkeling en educatie. Over 2016 hebben we mooie resultaten bereikt, die u in het jaarverslag in kunt zien.

Hoogtepunten uit 2016
In 2016 is de Amstel Foyer verbouwd, nu In De Nok, met het Carré Atelier voor kennisoverdracht. Op het gebied van theaterproducties heeft het Fonds in 2016 met de BankGiro Loterij bij kunnen dragen aan PIPPIN, de spectaculaire show die de formule ‘Broadway aan de Amstel’ introduceerde. En er zijn meer belangrijke projecten gerealiseerd waar u in het verslag meer over leest. Met uw steun draagt u ertoe bij dat Carré klaar is voor de artiest en de bezoeker van nu en de toekomst.

Ondernemend de toekomst in
Koninklijk Theater Carré is altijd een theater geweest van cultureel ondernemerschap dat voorop loopt in haar programmering en producties. Dit wil het bestuur in 2017 en de verdere toekomst blijvend ondersteunen. Zo blijft Carré inzetten op bijzondere (buitenlandse) programmering, met als resultaat de nieuwe Broadway aan de Amstel (The Curious Incident…) en wederom een samenwerking met het Canadese Cirque Éloize. Ook zal 2017 de opmars zijn naar een zeer groot en intensief project in de zomer van 2018, namelijk de restauratie van het monumentale dak.

Met dank aan onze belangrijke relaties, partners en donateurs!
Het Carré Fonds heeft in 2016 veel voor Koninklijk Theater Carré mogen betekenen met haar bijdragen. De vele mensen binnen en buiten het Fonds en Carré die zich daarvoor hebben ingezet zijn wij zeer erkentelijk. Namens het team van Koninklijk Theater Carré en het bestuur van het Carré Fonds bedanken we al onze partners en donateurs heel hartelijk voor hun bijdrage.

Tot ziens in in de Grand Dame aan de Amstel!


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018