Carré Fonds


maandag 18 december 2017

Uitbreiding geluidsinstallatie theaterzaal dankzij Carré Fonds

In 2014 heeft Koninklijk Theater Carré met behulp van een donatie van het Carré Fonds en Stichting Nh1816 een nieuwe geluidsinstallatie aangeschaft voor de theaterzaal. Door deze investering is de grote zaal flexibeler te gebruiken rondom grotere (meerdaagse) voorstellingen en is de geluidservaring flink verbeterd. Drie jaar later is Carré nog steeds erg blij met deze belangrijke investering. Maar om het geluid ook bij nieuwe vormen van programmering (zoals semi-seated concerten) en aan huidige en toekomstige eisen te kunnen aanpassen, heeft het Carré Fonds geinvesteerd in een aanvulling op de huidige geluidsapparatuur.

Het gaat om extra speakers welke aan weerszijden van het podium in de manteau geplaatst worden, waardoor de geluidsbeleving van de bezoekers ook bij speciale opstelling optimaal blijft. Koninklijk Theater Carré wil kwalitatief het beste bieden in haar theater en blijvend investeren in theaterinnovaties die het programmeren van onderscheidende producties mogelijk maken. Met deze investering helpt het Carré Fonds het theater in haar ambities.

Theaterinnovaties en monumenbehoud

Het Carré Fonds ondersteunt Koninklijk Theater Carré onder andere op het gebied van theaterinnovaties en monumentbehoud. Hieronder valt ook de bijdrage voor de uitbreiding geluidsinstallatie.
De projecten die reeds dankzij het Fonds gerealiseerd zijn binnen dit thema bekijkt u hier.
Nieuwsgierig naar de toekomstige projecten die Carré wil realiseren, kijk dan hier.

 

Theaterinnovaties en monumenbehoud
Het Carré Fonds ondersteunt Koninklijk Theater Carré onder andere op het gebied van theaterinnovaties en monumentbehoud. Hieronder valt ook de bijdrage voor de nieuwe dimmerinstallatie. 
De projecten die reeds dankzij het Fonds gerealiseerd zijn binnen dit thema bekijkt u hier. 
Nieuwsgierig naar de toekomstige projecten die Carré wil realiseren, kijk dan hierTheaterinnovaties en monumenbehoudHet Carré Fonds ondersteunt Koninklijk Theater Carré onder andere op het gebied van theaterinnovaties en monumentbehoud. Hieronder valt ook de bijdrage voor de nieuwe dimmerinstallatie. De projecten die reeds dankzij het Fonds gerealiseerd zijn binnen dit thema bekijkt u hier. Nieuwsgierig naar de toekomstige projecten die Carré wil realiseren, kijk dan hier.


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018