Carré Fonds


woensdag 24 mei 2017

Vrienden in gesprek met programmeurs Carré

Programmeurs Willemijn Pel en Jeffrey Meulman gingen op 23 mei in gesprek met Vrienden van het Carré Fonds. Zij vertelden het geïnteresseerde gezelschap alles wat zij weten wilden over de totstandkoming van de bijzondere programmering van Koninklijk Theater Carré.

Carré is een uniek theater. Niet alleen vanwege haar geschiedenis, het gebouw of de voorstellingen, maar ook dankzij de manier waarop het programmeursteam, bestaande uit vier programmeurs en directeur Madeleine van der Zwaan, te werk gaat. Zo programmeert Carré al een aantal jaren niet meer volgens het traditionele theaterseizoen (september t/m juni), maar het hele jaar door. Daarnaast is de zomerprogrammering een belangrijk onderdeel van het programma, in tegenstelling tot veel andere theaters waar juli en augustus de deuren gesloten zijn.

Wilt u meer weten over de Vrienden van Carré en de daarbij behorende privileges zoals uitnodigingen achter de schermen en voorverkoop? Kijk hier voor meer informatie.

Mede dankzij een financiele garantstelling van het Carré Fonds hebben in 2017 de producties Saloon, Borgen en The Curious Incident doorgang gekregen. Lees hier meer.


Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré FondsDocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018