Carré Fonds


Carré Fonds

Wat doet het Carré Fonds?
Het Carré Fonds werft fondsen voor Koninklijk Theater Carré. Op die manier kan Carré blijven doorgaan met waar het zo goed in is: een onderscheidend en divers cultureel programma brengen voor iedereen. Van jong tot oud, uit alle lagen van de bevolking en uit alle delen van het land. Als particulier of als bedrijf kunt u het Fonds steunen en zo een bijdrage leveren aan de drie thema’s waar het Carré Fonds zich voor inzet: theaterinnovaties & monument, talentontwikkeling en theaterproducties.

Op 3 december 2017 werd Koninklijk Theater Carré 130 jaar. Carré blijft vooruit kijken. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het theater ook voor de komende generaties een unieke culturele plek blijft? Samen met u wil het Carré Fonds ervoor zorgen dat het vernieuwende en ondernemende karakter van Carré gewaarborgd is. Zien wat Carré al heeft weten te realiseren mede dankzij het Carré Fonds? Kijk dan hier!

Hoe kunt u bijdragen?

Wilt u nog meer betekenis geven aan uw band met Carré? Dat kan, door een gift aan het Carré Fonds of u als donateur voor langere tijd aan te sluiten. Daarmee draagt u ertoe bij dat het Koninklijk Theater Carré ook in de toekomst een vernieuwend, verrassend en divers programma kan blijven bieden aan een talrijk en breed publiek. Als dank voor uw schenking krijgt u privileges en wordt u uitgenodigd voor bijzondere gelegenheden voor de club van betrokken Carré-liefhebbers. Al 500 mensen gingen u voor en sloten zich aan als donateur. Doet u ook mee?

Persoonlijk contact?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harriëtte Loeffen of Thierry Jacobs.
fonds@carre.nl / T 020 524 9420 / 424
Meer (contact)gegevens vindt u hier.

Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré Fonds (december 2016)


Documenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018