Carré Fonds


Renovatie monumentaal dak Koninklijk Theater Carré

Carré duurzaam onder de pannen

dakKoninklijk Theater Carré staat in 2018 voor een forse investering van 1,7 miljoen om het monumentale dak in originele staat  terug te brengen en te verduurzamen. De dakvernieuwing is nodig om bezoekers en bespelers in een veilige en comfortabele omgeving te blijven ontvangen en de kwaliteit zo te verbeteren dat ook toekomstige generaties van Carré kunnen genieten.

Duurzaam voor huidige en volgende generaties
Als de dakbedekking van het koepeldak dan toch vervangen moet worden, dan liever duurzaam: Het is onze ambitie een zinken dakbedekking aan te brengen, net als het oorspronkelijke dak uit 1887, door Oscar Carré zelf uitgekozen. Een zinken dak heeft een levensduur van circa 60 jaar, drie keer zo lang als de huidige bedekking van PVC. Een investering die het, zowel historisch als financieel, meer dan waard is!

De laatste loodjes - helpt u mee?
Het Carré Fonds zet zich samen met het theater volop in om met ondersteuning van verschillende partners het project deze zomer al door te laten gaan. De financiering is, dankzij prachtige toezeggingen van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, fondsen en particulieren bijna rond. Maar we komen nog zo’n EUR 250.000 tekort. Zonder dit bedrag kunnen wij het duurzame dak niet verwezenlijken. Mogen wij zo brutaal zijn u om een eenmalige extra donatie te vragen waardoor wij samen met uw hulp Carré’s ambitie deze zomer nog kunnen waarmaken? Het zou fantastisch zijn als u een bijdrage wil doen!

Met uw steun gaat het ons samen lukken
Een donatie kunt u overmaken op NL 84 INGB 0006 6736 60 t.n.v. Stichting Carré Fonds of via onderstaand donatieformulier. Wilt u een donatiefactuur ontvangen, dan verzorgen we dat graag. 

Alle hulp is welkom!  
Wellicht heeft u ook tips voor ons om andere mensen of bedrijven te betrekken die enthousiast zijn bij te dragen? Persoonlijk contact kan met Harriëtte Loeffen of Eline Habraken via fonds@carre.nl of telefonisch 020 524 9420 / 424. Zij gaan graag met u in gesprek als u meer wilt weten over het project of brengen u in contact met een van onze bestuursleden of ondergetekende. Meer (financiële) gegevens van ons fonds vindt u hier.

M fonds@carre.nl / T 020 524 9420 / 424
Doneren
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig bedrag in.


Dhr. en Mevr. Polderman zijn Première Vriend van Carré en vertellen waarom ze ons theater een warm hart toedragen.documenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2017