Carré Fonds


De moedige Volbloed

De Moedige VolbloedOscar Carré, die in 1887 theater Carré oprichtte, kwam uit een familie van hogeschoolruiters. Zelf was hij een gevierd artiest, die vriend en vijand verbaasde met zijn spectaculaire paardenacts. Als circusdirecteur reisde hij de wereld af en was hij een graag geziene gast aan de Europese vorstenhoven. Met zijn acht steigerende hengsten beleefde hij zijn grootste triomfen. Bij wijze van eerbetoon aan Oscar Carré kozen we de moedige Volbloed als naam voor deze Carré Club.

De Volbloed wordt gezien als een zeer intelligent paardenras, dat bovendien erg actief, moedig en bijna onverschrokken is. Het is een sierlijk en krachtig gebouwd paard.

Gift van € 25.000 in één keer of € 5.000 per jaar voor een periode van vijf jaar

Als u besluit het Carré Fonds te steunen zijn wij u natuurlijk zeer dankbaar. En we willen daarvoor graag iets terug doen. Uw gift van € 25.000 in één keer of € 5.000 per jaar voor een periode van vijf jaar geeft u het recht op bijzondere privileges, die horen bij Carré Club de moedige Volbloed. De privileges gelden voor een periode van vijf jaar. Daarnaast geniet u bij een schenking van minimaal vijf jaar een groot fiscaal voordeel.

Ontvangsten

 • Tweemaal per jaar een uitnodiging voor een première in Carré voor twee personen.
 • Eenmaal per jaar een ontvangst met toelichting van de nieuwe programmering en aansluitend een uitnodiging voor een exclusieve Carré voorstelling voor twee personen.
 • Uitnodigingen voor unieke kijkjes achter de schermen van het theater.
 • Bij organisatie van een jubileumdiner een uitnodiging voor twee personen en twee genodigden.
 • Jaarlijks een rondleiding door Carré voor twee personen; u kunt deze ook cadeau doen aan relaties.

Naamsvermelding
Geldt niet bij een anonieme gift

 • In de Eregalerij van Koninklijk Theater Carré.
 • Op de website en in aan het Carré Fonds gerelateerde publicaties.

 Service

 • Persoonlijk aanspreekpunt voor reserveringen en ontvangsten.
 • Gegarandeerd voorverkoop voor het Wereldkerstcircus, 'Broadway in Carré’ producties en één cabaretier per jaar.
 • Op twee vastgestelde momenten toegang tot de exclusieve voorverkoop van alle voorstellingen die op dat moment in verkoop gaan. De voorverkoopmomenten zullen verdeeld over het jaar plaatsvinden, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. U wordt ingelicht via een digitale nieuwsbrief.
  Gegarandeerd voorverkoop voor het Wereldkerstcircus, 'Broadway aan de Amstel’ producties en één cabaretier en één toneelreeks per jaar.
  Op twee vastgestelde momenten toegang tot de exclusieve voorverkoop van alle voorstellingen die op dat moment in verkoop gaan. De voorverkoopmomenten zullen verdeeld over het jaar plaatsvinden, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. U wordt ingelicht via een digitale nieuwsbrief.
 • Voorkeursinschrijving op de programmering van Carré*.
 • U betaalt geen reserveringkosten.

moedigevolbloed

Persoonlijk contact

Meer informatie of direct toetreden tot deze Carré Club? Neem contact op met Harriëtte Loeffen of Thierry Jacobs.
Meer (contact)gegevens vindt u hier.

* Carré behoudt zich het recht voor bij eenmalige of bijzondere voorstellingen af te wijken van deze regel (bijvoorbeeld bij uitkopen, premières, 25 & 26 december en concerten die door Mojo Concerts of RTL producties in Carré georganiseerd worden).


Documenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018