Carré Fonds


Heritage

Het Heritage-programma van het Carré Fonds
Geef een Vriendenlidmaatschap cadeau aan uw kind of kleinkind

heritage

Koninklijk Theater Carré wil ook in de toekomst hét theater van Nederland zijn voor jong en oud. Alleen met gezamenlijke inspanning en de steun van velen kan Carré behouden blijven en zich ontwikkelen voor toekomstige generaties. Met veel plezier richten wij ons op deze morele verplichting. Helpt u mee?

Wat is er nou mooier dan de volgende generaties kennis te laten maken met de magie van Carré? Wij bieden u, als schenker van het Fonds, de mogelijkheid om uw (klein)kind te betrekken bij het Carré Fonds om op die manier bij te dragen aan de continuïteit van Carré. U laat een nieuwe Vriendschap ontstaan die hopelijk uitgroeit tot een Vriendschap voor het leven.  Het Heritage-programma is van toepassing voor kinderen en kleinkinderen t/m 27 jaar.

Door mee te doen aan ons Heritage-programma, steunt u het mooiste theater van Nederland
U kunt als Schenker via het Heritage-programma een Vriendenlidmaatschap aan uw (klein)kind cadeau doen voor €500,- per (klein)kind per jaar. Deze bijdrage kunt u jaarlijks doen; u kunt zich ook voor vijf jaar committeren middels een periodieke schenking, dit levert u extra fiscaal voordeel op.

Privileges
Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Uw (klein)kind ontvangt de volgende privileges:
-          Welkomstcertificaat om cadeau te geven aan uw (klein)kind
-          Gratis rondleiding in Carré voor u en uw (klein)kind
-          Jaarlijks een bijzonder kijkje achter de schermen van Carré. In 2017 is dit een exclusieve rondleiding achter de schermen van het WereldKerstCircus.
-          Eenmaal per jaar een uitnodiging voor een bijeenkomst inclusief twee vrijkaarten voor een voorstelling.

U kunt zich aanmelden via het antwoordformulier, mail of telefonisch via 020 5249 420 / 424.Ivo Niehe vraagt 5 minuten van uw tijd voor het Carré Fondsdocumenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2017