Carré Fonds


Oscar van Carré

Oscar van Carre

Oscar Carré was niet alleen een gevierd artiest en circusdirecteur. Hij was ook cultureel ondernemer, met een neus voor succes. Hij richtte circustheaters op in Wenen en Keulen en tenslotte ook in Amsterdam, waar hij in 1887 het prachtige theater aan de Amstel liet bouwen. Sindsdien hebben talloze mensen genoten van de magische sfeer en van fantastische voorstellingen. Oscar Carré gaf met zijn ondernemingszin een belangrijke impuls aan het culturele leven in Amsterdam. En de cultureel ondernemers van nu, die net als hij investeren in de toekomst van Carré, krijgen als eretitel daarom zijn naam: Oscar van Carré.

Gift van € 125.000 in één keer of € 25.000 per jaar voor een periode van vijf jaar

Als u besluit het Carré Fonds te steunen zijn wij u natuurlijk zeer dankbaar. En we willen daarvoor graag iets terug doen. Uw gift van € 125.000 in één keer of € 25.000 per jaar voor een periode van vijf jaar geeft u het recht op bijzondere privileges, die horen bij de Oscars van Carré. De privileges gelden voor een periode van vijf jaar. Daarnaast geniet u bij een schenking van minimaal vijf jaar een groot fiscaal voordeel.

Ontvangsten

 • Eenmaal per jaar gebruik van één van directieloges* (12 personen) en de directiekamer met diner en ontvangst voor een voorstelling (keuze in overleg).
 • Uitnodigingen voor de premières in Carré voor twee personen.
 • Eenmaal per jaar een ontvangst met toelichting van de nieuwe programmering en aansluitend een uitnodiging voor een exclusieve Carré voorstelling voor twee personen.
 • Uitnodigingen voor unieke kijkjes achter de schermen van het theater.
 • Bij organisatie van een jubileumdiner een uitnodiging voor twee personen en twee genodigden.
 • Jaarlijks een rondleiding in Carré voor twee personen; u kunt deze ook cadeau doen aan relaties.

Naamsvermelding
Geldt niet bij een anonieme gift

 • In de Eregalerij van Koninklijk Theater Carré.
 • Op de website en in aan het Carré Fonds gerelateerde publicaties.

Service

 • Persoonlijk aanspreekpunt voor reserveringen en ontvangsten.
 • Gegarandeerd voorverkoop voor het Wereldkerstcircus, 'Broadway in Carré’ producties en één cabaretier per jaar.
 • Op twee vastgestelde momenten toegang tot de exclusieve voorverkoop van alle voorstellingen die op dat moment in verkoop gaan. De voorverkoopmomenten zullen verdeeld over het jaar plaatsvinden, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. U wordt ingelicht via een digitale nieuwsbrief.
  Gegarandeerd voorverkoop voor het Wereldkerstcircus, 'Broadway aan de Amstel’ producties en één cabaretier en één toneelreeks per jaar.
  Op twee vastgestelde momenten toegang tot de exclusieve voorverkoop van alle voorstellingen die op dat moment in verkoop gaan. De voorverkoopmomenten zullen verdeeld over het jaar plaatsvinden, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. U wordt ingelicht via een digitale nieuwsbrief.
 • Voorkeursinschrijving op de programmering van Carré*.
 • U betaalt geen reserveringskosten.

Algemeen

 • Genummerd beeldje van Oscar Carré gecreëerd door Kees Verkade.

oscarvancarre

Persoonlijk contact
Meer informatie of direct toetreden tot deze Carré Club? Neem contact op met Harriëtte Loeffen of Thierry Jacobs.
Meer (contact)gegevens vindt u hier.

* Carré behoudt zich het recht voor bij eenmalige of bijzondere voorstellingen af te wijken van deze regel (bijvoorbeeld bij uitkopen, premières, 25 & 26 december en concerten die door Mojo Concerts of RTL producties in Carré georganiseerd worden).


Documenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018