Carré Fonds


Steunen

Het Carré Fonds ondersteunt Koninklijk Theater Carré door gelden te werven voor drie verschillende thema's: Theaterinnovaties & monument, talentontwikkeling en theaterproducties. Draagt u Carré een warm hart toe? Dan kunt u een wezenlijke bijdrage leveren door toe te treden als donateur. Als dank voor uw schenking krijgt u privileges en wordt uitgenodigd voor bijzondere gelegenheden voor de club van betrokken Carré-liefhebbers.

U kunt het Carré Fonds op diverse manieren steunen: 

- Structurele schenking als donateur (vanaf 1.250 per jaar, als Première Vriend of via één van de Schenkerclubs)

- Eenmalige donatie

- Kom in actie voor Carré

- Carré Fonds in uw testament

Sponsoring en partnerships

Geoormerkt schenken of bijdragen aan een specifiek project?
Dit zouden wij uiteraard ook zeer op prijs stellen. Om geoormerkt te kunnen schenken willen wij u graag inzicht geven in de wensenlijst van Carré en het Carré Fonds; bijzondere en noodzakelijke projecten die Carré in de toekomst wil realiseren met behulp van onontbeerlijke externe partners.

Wij denken graag met u mee! Als u wilt overleggen kunt u persoonlijk contact met ons opnemen.

De Magie van Carré
Ivo Niehe, ambassadeur van het Carré Fonds, nodigt u uit bij te dragen aan de toekomst van Koninklijk Theater Carré. Carré blijft altijd vooruit kijken. We willen ervoor zorgen dat het theater ook voor de komende generaties een unieke culturele plek blijft, samen met u. Wilt u nog meer betekenis geven aan uw band met Carré? Dat kan. Ivo Niehe en een aantal enthousiasmerende en cameragenieke Vrienden van het Fonds vertellen u in dit filmpje (december 2016) hoe!
Dhr. en Mevr. Polderman zijn Première Vriend van Carré en vertellen waarom ze ons theater een warm hart toedragen.Documenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2020

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2018