Carré Fonds


Geef vandaag nog meer betekenis aan uw warme band met Carré

U heeft van ons via de post bericht gekregen over het Carré Fonds en de mogelijkheden om u hierbij aan te sluiten. Wat leuk dat u nu ook onze website bezoekt! Dank u wel voor deze interesse.

Zou u uw warme band met Carré willen intensiveren? Wilt u nog meer genieten van uw bezoeken aan ons theater? En gunt u tegelijkertijd anderen, mensen dichtbij u maar ook volgende generaties, dezelfde mooie ervaringen?

Wij hopen dat u zich als Vriend aan onze Carré Club wilt verbinden. Doet u dat voor een periode van vijf jaar, dan mag u uw gift volledig van uw inkomen aftrekken. Sterker nog, u profiteert zelfs van extra fiscaal voordeel, dankzij een speciale multiplier. Dat geeft de volgende verschillen tussen bruto en netto:


premiere vriend trotse fries moedige volbloed
Klik op één van de buttons om u direct bij een van de Carré Clubs aan te sluiten!

Zoals u weet, is Carré van oorsprong een circustheater. Daarom nodigen we u als nieuwe Vriend graag uit voor het Wereldcircus op donderdag 3 januari inclusief uitgebreide rondleiding.
Wij zien er naar uit u dan persoonlijk te kunnen begroeten én bedanken! Na uw aanmelding als Vriend nemen wij contact met u op voor deze bijeenkomst.

U ontvangt de volgende privileges
privileges

Wilt u persoonlijk contact met iemand uit de organisatie van het fonds? Hier vindt u onze gegevens.



documenten


Bekijk hier de Carré Fonds brochure

Bekijk hier het Carré Fonds beleidsplan 2019

Bekijk hier het Carré Fonds jaarverslag 2017